Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Vasile Blaga la Bacău : PDL mai este un partid doar pe hârtie în unele judeţe

După Elena Udrea şi Monica Macovei care au făcut vizite în judeţul Bacău pentru a se întâlni cu democrat liberalii din Bacău şi pentru a-şi susţine moţiunile cu care candidează la şefia partidului, duminică, a venit rândul democrat-liberalului Vasile Blaga să facă acest lucru.

El a mers în faţa membrilor partidului pentru a-şi prezenta moţiunea  intitulată “România Dreaptă. PDL – politică dincolo de lozinci” – pentru Convenţia Naţională din 23 martie.
Blaga a venit însoţit de Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Radu F. Alexandru, Raluca Turcan şi Traian Ungureanu.
Evenimentul a avut loc la Centrul de Cultură “George Apostu”.
Blaga a declarat la Bacău că “PDL mai este un partid doar pe hârtie în unele judeţe” şi şi-a  asumat un triplu angajament: faţă de membrii partidului, faţă de români şi unul în faţa UE. Pentru activiştii băcăuani, candidatul a avut mesajul că PDL va ajunge la guvernare în 2016 şi a promis o legătură mai strânsă a conducerii centrale cu cei “de la firul ierbii”.

El a transmis populaţiei angajamentul materializării sloganului de a trăi mai bine prin măsuri care să ţină cont de nevoile imediate, nu doar de strategiile macroeconomice.

În final, deşi liderul local Gabriel Berca şi-a exprimat deschis sprijinul pentru Elena Udrea, foarte mulţi dintre democrat liberalii prezenţi au declarat că nu-i împărtăşesc opţiunea şi îl preferă pe Vasile Blaga.

Lăsați un comentariu

*