Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Vecinii din Bacău, despre fata ucisă de iubit în Italia: Despre băiat ştiu că e cel mai cuminte băiat, dar de fată ştiu că e obraznică

Crima din Italia a cutremurat un sat întreg din  Bacău. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Despre Daniel Bontoiu, însă, deşi a ucis-o pe iubita sa într-o cameră de hotel, oamenii spun că era un băiat cuminte, care niciodată nu ar fi dat de bănuit că are gânduri necurare. Despre fată, însă, sătenii povestesc că mereu îi punea nervii tânărului la încercare.

Despre băiat ştiu că e cel mai cuminte băiat, dar de fată ştiu că e obraznică. Ea prima dată nu a trăit cu el. A trăit cu unul din capătul satului. Şi a stat cu acela vreo 2-3 luni şi după aia a început şi cu vecinul şi cu vecinul acela, după aia a plecat şi a mai stat nu ştiu pe unde de a venit la vreo două luni acasă şi după aia a luat-o băiatul acesta. Şi a stat cu ea vreo două luni fără să se împreuneze, după aia s-a împreunat, a adus-o aici la mă-sa. Ea a stat două ceasuri aici şi imediat am văzut-o că se ducea, dar ea ştie unde. După aia a plecat la Italia, la părinţii ei. El s-a dus şi el nu după mult timp, a adus-o iar acasă, după aia ea iar a plecat, şi când el a sunat-o ea a zis că e la Miercurea Ciuc. El plângea şi la mine în casă şi îmi zicea că ar lăsa-o, dar îi era dragă”, a spus o vecină de-a tânărului.

Se pare că tânărul era supărat de mai multă vreme pentru că Ofelia Bontoiu nu voia să vină înapoi în România cu el. Acest lucru l-a înverşunat pe Daniel Barbu, iubitul acesteia, care îşi dorea să fie cu ea, dar nu îşi găsea de muncă în Italia.

Este un băiat descurcăreţ, isteţ, muncitor. De şapte ani au trăit în concubinaj. El a iubit-o în disperare. El nu avea loc de muncă nici în Italia şi nici în Anglia şi ea nu voia să vină în România. El tot spunea că vrea să fugă de nebun că nu poate fără ea. El era un băiat muncitor, şi-a făcut casă bună, şi-a luat mobilă, maşină. Ce l-a împins la asta numai el poate să ştie”, a declarat Ion Bonţoi, unul dintre vecinii tânărului.

Două lovituri de cuţit în zona gâtului i-au fost fatale băcăuancei. După ce a omorât-o, bărbatul s-a pozat cu cadavrul fetei şi a trimis fotografia familiei acesteia, în România, mai exact surorii Ofeliei.

Apoi, criminalul a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar a fost salvat de medici şi apoi arestat. Iubitul fetei, Daniel Barbu, are 28 de ani. Ofelia lucra ca bona pentru o familie din Umbria.

 

Lăsați un comentariu

*